Sipo er begyndt at forhandle Henriette Andersen's og Eva Lepri's bøger om at arbejde i Pels og Læder. Jeg har kastet mig ud i at 'afprøve' nogle af modellerne. Normalt syr jeg ikke og slet ikke i hånden - GYS. Jeg har 'kørekort' til en stor industrimaskine, men det er ikke blevet til mange projekter, for jeg er for utålmodig også mangler jeg evnen til 'finessen'.

Med de nye Grundbøger i hånden er det lykkedes mig at få fremstillet både en minishopper (den er ikke stor) i kærnelæder hvor jeg syede saddelmagersyning med to nåle og vokset tråd, samt et net af sælskind som både fik foer i og en lille kant foroven og stykkerne af sæl blev syet LIGE sammen (grin bare, men uden 'punktsyninger' er det umuligt!) Som med så meget andet, så er teknikkerne super logiske, når bare man kender dem.

Alle teknikker er grundigt beskrevet trin for trin og de simple mønstre gør at projekterne bliver overskuelige.

Det svære er blot hvilken model der skal være mit næste projekt.... måske Tasken i tasken? Eller et omslag til min Ipad? Eller endnu et net i sæl - nogen jeg kender blev nemlig meget begejstret og ønsker sig et.... :-)